Bericht versturen
Thuis Productendossierkabinet

Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast

Certificaat
CHINA Guangdong Esun Furniture Technology Company Limited certificaten
CHINA Guangdong Esun Furniture Technology Company Limited certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast

Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast
Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast

Grote Afbeelding :  Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Ekintop
Certificering: SGS
Modelnummer: KT012HX
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: US/55~82/piece
Verpakking Details: 50CM X 50 CM X 70 Cm/Stuk/Stukken
Levertijd: het 15 werkdag
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000Piece/Pieces per Dag

Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast

Beschrijving
Naam: 5 van het de Delendossier van het ladenmetaal van de het Kabinetsopslag de Geneeskunde van het het K Oppervlakte: Poederdeklaag
Toepassing: Bureau Furninture Specifiek Gebruik: archiefkast
Kleuren: wit Grootte: Aangepast
Hoog licht:

Maak 5 Lade Archiefkast vuurvast

,

ODM 5 Lade Archiefkast

,

Het Bureaukast van de poederdeklaag voor Dossiers

5 van het de Delendossier van het ladenmetaal van de het Kabinetsopslag de Geneeskunde van het het Kabinetsstaal

 

Puntnaam: 5 van het de Delendossier van het ladenmetaal van de het Kabinetsopslag de Geneeskunde van het het Kabinetsstaal
ModelNo.: KT012HX
Type: staalkabinet
Specificatie: Netto Gewicht: 0.6kgs/Brutogewicht: 1kgs/Grootte: Standaardgrootte
Materiaal: staal
Armsteun: metaal
Productgrootte: Standaardgrootte
Structuur: Afneembare slag neer,
Kleur Facultatief
Punten van betaling: T/T, L/C, de Western Union
Beschikbare Handelstermijnen: EXW /FOB /CFR /CIF
Steekproeftermijnen: De kopers moeten drie keer voor de steekproef (het dubbel zal terugkeer eens plaats een orde zijn) betalen
Steekproeflevertijd: 5-7 dagen
Ordelevertijd: 15-30days na ontvangen van Storting
MOQ: 10 reeksen
Gemengde Container: Aanvaardbaar
Garantie: 3years (onder Normaal gebruik)
Betalingsvoorwaarden: 1.T/T, 30% vooraf, betaalt het saldo na het ontvangen van exemplaar B/L.
  2.L/C: onherroepelijke L/C bij gezicht is aanvaardbaar.

 

 

Snelle Details:

 

1: De muurkabinetten, als hogere die ook kabinetten worden bekend, zijn de kabinetten op de muur boven de basiskabinetten dat worden geïnstalleerd.

2: De meeste muurkabinetten zijn rond diep 12“, maar zij kunnen zo ondiep zijn zoals 4“ in kleinere badkamerss of zo diep zoals nodig voor specialiteitkabinetten

 

 

Eigenschappen:

 

1. Aantal Laden: De archiefkasten komen typisch met twee tot vijf laden, hoewel de kabinetten met meer laden ook beschikbaar zijn. Het aantal laden bepaalt de opslagcapaciteit en staat voor categoriseren en organisatie van documenten toe.

2. Ladegrootte en Configuratie: De lade archiefkasten bieden laden van variërende grootte aan om verschillende types van documenten aan te passen. Sommige kabinetten hebben laden voor brief-gerangschikte documenten standaard-gerangschikt, terwijl anderen grotere laden voor wettelijk-gerangschikte of a4-Gerangschikte documenten kunnen hebben. De configuratie van de laden kan, afhankelijk van het kabinetsontwerp verticaal, horizontaal, of zij zijn.

3. Vlotte Ladeverrichting: De laden worden ontworpen met vlotte glijdende mechanismen, zoals kogellagerdia's of telescopische gidsen. Dit verzekert gemakkelijke en vlotte verrichting wanneer het openen van en het sluiten van de laden, die snelle toegang tot uw dossiers vergemakkelijken.

4. Sluitmechanismen: Vele lade archiefkasten komen met sluitmechanismen de vertrouwelijkheid en de veiligheid van uw documenten beschermen. De sluitenopties kunnen zeer belangrijke sloten, combinatiesloten, of elektronische sloten omvatten. De sluitmechanismen verstrekken een toegevoegde laag van veiligheid en beperken toegang tot slechts gemachtigde personeelsleden.

5. Etikethouders: De lade archiefkasten hebben vaak etikethouders op de voorzijde van elke lade. Deze houders staan u toe om uw dossiers te etiketteren en te categoriseren, makend het gemakkelijker om van specifieke documenten snel de plaats te bepalen.

6. Anti-uiteindemechanisme: Om veiligheid en stabiliteit te verbeteren, zijn sommige lade archiefkasten uitgerust met anti-uiteindemechanismen. Deze mechanismen verhinderen het kabinet over te tippen wanneer de veelvoudige laden gelijktijdig open zijn, verminderend het risico van ongevallen.

7. Bouw en Duurzaamheid: De lade archiefkasten worden typisch geconstrueerd van stevige materialen zoals staal of metaallegeringen, verzekerend duurzaamheid en levensduur. De kabinetten worden in het leven geroepen om de eisen van dagelijks gebruik in een bezig bureaumilieu te weerstaan.

8. Facultatieve Toebehoren: Sommige lade archiefkasten bieden facultatieve toebehoren zoals dossierverdelers, hangende dossiersporen, of regelbare planken aan. Deze toebehoren staan voor klantgerichte organisatie toe en de hulp maximaliseert de opslagcapaciteit van elke lade.

9. Esthetische Opties: De fabrikanten verstrekken vaak diverse afwerking en kleuren die voor lade archiefkasten, u toestaan om te kiezen die uw bureaudecor of persoonlijke stijl aanpast.

10. Vuurvaste en Waterdichte Opties: Voor toegevoegde bescherming van waardevolle documenten, worden sommige lade archiefkasten in het leven geroepen vuurvast of waterdicht om te zijn. Deze kabinetten verstrekken een extra laag van veiligheid tegen brandongevallen of waterschade.

 

 

Voordelen:

 

1. Efficiënte Organisatie: De lade archiefkasten verstrekken een specifieke ruimte voor zich het organiseren en categoriserend documenten. Elke lade kan voor specifieke soorten dossiers of categorieën, zoals cliëntinformatie, financiële verslagen, of projectdocumenten worden aangewezen. Dit staat voor efficiënte organisatie en gemakkelijke herwinning van specifieke documenten toe wanneer nodig.

Gemakkelijke Toegang en Herwinning: Met lade archiefkasten, zijn de documenten gemakkelijk toegankelijk. De vlotte glijdende mechanismen van de laden staan voor snel toe en makkelijk te openen en sluitend, toelatend u om van dossiers zonder ruzie de plaats te bepalen en terug te winnen. Dit bespaart tijd en bevordert productiviteit in de werkplaats.

2. Ruimteoptimalisering: De lade archiefkasten worden in het leven geroepen om ruimte te optimaliseren. Zij hebben een verticale richtlijn, die in bureaus of ruimten met beperkte vloerruimte vooral nuttig is. De kabinetten kunnen tegen muren of in hoeken worden geplaatst, die efficiënt gebruik van beschikbare ruimte maken.

3. Veiligheid en Vertrouwelijkheid: Vele lade archiefkasten komen met sluitmechanismen veiligheid voor gevoelige of vertrouwelijke documenten verstrekken. De sluitenopties zoals zeer belangrijke sloten of combinatiesloten zorgen ervoor dat slechts de erkende individuen kunnen tot de inhoud van het kabinet toegang hebben, die de privacy en de vertrouwelijkheid van belangrijke dossiers beschermen.

4. Duurzaamheid en Levensduur: De lade archiefkasten worden typisch gemaakt van duurzame materialen zoals staal of metaallegeringen, verzekerend hun sterkte en levensduur. Zij worden ontworpen om de eisen van dagelijks gebruik in een bezig bureaumilieu te weerstaan, die betrouwbare opslag voor de komende jaren verstrekken.

5. Uitzetbare Opslag: Sommige lade archiefkasten bieden de optie aan om extra laden of modules toe te voegen aangezien uw opslagbehoeften groeien. Dit staat voor gemakkelijke scalability toe, toelatend u om het kabinet aan te passen om een toenemende omvang documenten aan te passen terwijl het handhaven van een verenigbaar organisatorisch systeem.

6. Esthetisch Beroep: De lade archiefkasten komen in diverse ontwerpen, eindigt, en kleuren, die u toestaan om te kiezen die algemene esthetisch van uw bureau of huis aanpast. Dit helpt tot samenhangend en een beroeps leiden kijkt, verbeterend het visuele beroep van de werkruimte.

7. Veelzijdigheid: De lade archiefkasten kunnen in diverse montages, met inbegrip van bureaus, huisbureaus, bibliotheken, of onderwijsinstellingen worden gebruikt. Zij zijn geschikt om een brede waaier van documenten, dossiers, en andere punten op te slaan, die veelzijdige opslagoplossingen verstrekken.

8. Gemakkelijk Onderhoud: De lade archiefkasten zijn vrij gemakkelijk schoon te maken en te handhaven. De vlotte oppervlakten en de duurzame materialen maken hen tegen vlekken en schade bestand. Het regelmatige schoonmaken en het onderhoud verzekeren de levensduur en de functionaliteit van de kabinetten.

Rendabel: De lade archiefkasten bieden een rendabele opslagoplossing voor documenten aan. Vergeleken bij digitale opslagopties of complexere opbergsystemen, zijn zij een meer betaalbare en praktische keus voor het organiseren van en het opslaan van fysieke documenten.

 

 

wit dossierkabinetwit dossierkabinetwit dossierkabinet

 
Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast 3
Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast 4Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast 5
Bedrijfprofiel
Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast 6

Vuurvast Staal 5 van de het Poederdeklaag van de Lade Archiefkast het Bureaukast 7

 

 

 
 

Contactgegevens
Guangdong Esun Furniture Technology Company Limited

Contactpersoon: admin

Tel.: +8618038758657

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)